servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Nunta albă! by Inessa Make-up Artist

Nunta albă!

Indiferent de anotimp, mireasa trebuie să arate impecabil și să fie mulțumită de look-ul ei.

   "Mireasa de iarnă" nu se deosebeşte cu mult de cea “de vară”, dar oricum are particularităţile sale. În perioada rece, produsele cosmetice trebuie nu doar să “înfrumuseţeze” ci şi să protejeze pielea de frigul exagerat sau de aerul uscat din încaperilei încălzite.

  Cel mai important lucru este crema şi baza de machiaj protectoare.  Pentru a proteja mireasa de diferenţele de temperatură, machiajul se începe cu pregătirea tenului cu o cremă nutritivă potrivită tenului. Totuşi trebuie avut grijă să nu folosiţi texturi prea grase.  Pentru aceasta, cel mai bine e să consultaţi cu câteva zile înainte de nuntă un specialist.

  Baza de machiaj este un produs absolute necesar. Astfel tenul va arăta mai proaspăt şi mai uniform, lucru care se va reflecta şi în poze. Se recomandă o bază de machiaj pe bază de silicon, fond de ten HD şi o pudră translucidă. Puteţi folosi pigment iluminator argintiu, dar aveţi grijă să nu exageraţi cu produsele sidefate. Accentul în machiaj se pune pe ochi sau pe buze.

Evidenţierea ochilor este o caracteristică predominantă a machiajului pentru mirese. Ochii pot fi accentuaţi în 2 moduri: oferind profunzime şi mister cu ajutorul tehnicii “smokey eyes”, sau jovialitate şi stil cu ajutorul machiajului în stilul anilor ’60 (liniile de tuş, care sunt foarte în vogă în această perioada). În ceea ce priveşte gama de culori – se consideră actuale nuanţele de mov, violet şi argintiu.

 

Pentru ca buzele să arate frumos şi natural, aveţi grijă de ele cu mult timp înainte de nuntă cu ajutorul produselor de peeling şi a balsamurilor. Rujul roşu clasic poate fi pus deoparte pentru alte ocazii. Pentru machiajul de iarnă folosim nuanţe naturale, delicate şi sidefate – nu foarte aprinse, dar nici prea şterse, pentru a nu părea lipsită de viaţă la propria nuntă. Rujul are prioritate în fața luciului de buze, pentru că e mai rezistent şi mai cremos, protejând buzele de frig.

  Dacă nu doriţi să va contopiţi cu rochia albă, neapărat folosiţi blush. Nuanţele fardului de obraz depind de gama de culori folosite în machiaj: mov pe pleoape şi linia de tuş presupune roz pe obraji, dacă aţi folosit farduri aurii, pentru o braji cel mai bine se potriveşte nuanţă persicie. Nu exageraţi cu acest produs. Cel mai important lucru în machiajul de mireasă este naturaleţea .

 Cele mai importante reguli în machiajul de mireasă:

1. Trebuie să fie puțin mai strident decât vi-l imaginaţi, pentru că în poze şi înregistrările video se pierde mai mult de 30% din intensitatea culorilor!
2. Trebuie să reziste 24 de ore – deci se folosesc produse profesionale de cea mai bună calitate.
3. Nu trebuie să fie vulgar! Noaptea nunţii trece repede, iar pozele rămân pe viaţă!

 

 Gândiți-vă că o sa doriți să vă admirați și peste 20 de ani!


Comunitate

Înscrie-te in comunitatea EasyWedding.ro pentru a primi cele mai bune oferte de la partenerii noştrii.

Parteneri

Înscrie afacerea ta în comunitatea EasyWedding.ro!!!

Înscrie-te