servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Nuntă, zapadă, mireasă, machiaj! by Ra-Mona Sabau

Nuntă, zăpadă, mireasă, machiaj!

  Inspirată din dragostea faţă de Albul Zăpezii şi Mirajul Sărbătorilor de Iarnă voi trece la tema din această luna magică: Mireasă /Zăpadă.

   

 Cu toţii aşteptăm încă de mici sărbătorile de iarnă şi în special împodobirea bradului de Crăciun. Eram foarte atentă la alegerea bradului şi la toate detaliile legate de acest frumos ritual. Nu ratam niciodată momentul în care aplicam beteală strălucitoare, dar nu înainte de a mă încorona pe mine şi de a mă autointitula Crăiasa Zăpezii!!!  Dacă te regăsești în aceste rânduri şi ai ales să-ţi faci nunta în Anotimpul Alb, "de basm" atunci te sfătuiesc să străluceşti precum Crăiasa Zăpezii şi să acorzi atenţie detaliilor, fie că este o nuntă cu tematică sau nu, tu trebuie să radiezi.

  Machiajul devine elementul esenţial şi trebuie asortat cu întreaga ţinută. Niciun machiaj nu este perfect fără o bază impecabilă, trăsături sculptate perfect şi o nunanță discretă pe post de blush. Fie că alegi "Smokey eyes", "Cat eyes", "Pin-up girl" sau pleoape metalice... ochii ocupă rolul principal în look-ul tău. Fascinantul ruj "Wine lips" intens zărit în acest sezon a atras interesul tuturor şi a devenit unul din principalele tendinţe ale sezonului toamna- iarnă.

Be glamorous!


Comunitate

Înscrie-te in comunitatea EasyWedding.ro pentru a primi cele mai bune oferte de la partenerii noştrii.

Parteneri

Înscrie afacerea ta în comunitatea EasyWedding.ro!!!

Înscrie-te