servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Imagica - pentru fotografii perfecte by Easy Wedding

Fotografii nunta si botez

Bine ati venit pe siteul oficial Iamgica.ro unde puteti gasi portofoliul nostru pentru fotografii de nunta in stil Modern Vintage, fotografii botez si fotografii de produs !

Noi, Manuel si Daniela suntem doi fotografi entuziasti in plina ascensiune care incercam pentru dvs. sa surprindem fiecare zecime de secunda. Putem realiza pentru dvs. fotografii la nunta, fotografii la botez si in general orice fotografie de portret dar si fotografii de produs insa suntem deschisi oricaror altor provocari.

Fotografii de nunta in stil Modern Vintage

Consideram ziua nuntii ca fiind evenimentul cel mai important si ne face placere sa-l tratam ca atare. Astfel pe tot parcursul lui vom realiza fotografii de nunta de cea mai buna calitate folosind aparate Nikon full-frame de ultima generatie (D800, D600) cu rezolutii de pana la 36 MP, obiective si flashuri profesionale. Pentru ca fotografiile de nunta sa fie cat mai reusite an de an incercam sa ne schimbam echipamentul cu unul si mai performant. 

Putem fotografia in functie de preferintele fiecaruia de la pregatirea mirilor, dis de dimineata pana la sfarsitul nuntii (de obicei 30 minute – 1 ora dupa sosirea tortului). De asemenea pentru a avea fotografii de nunta reusite si deosebite va trebui sa pastrati in jur de 1 ora si 30 de minute pentru sedinta foto speciala din ziua nuntii. In aceasta sedinta foto se vor realiza cele mai interesante cadre si singurele regizate de pe intreg parcursul nuntii. In rest vom fi in permanenta alaturi de dvs. insa nu vom interveni sub nici un fel asupra desfasuratorului si vom suprinde toata succesiunea evenimentului in stil foto-jurnalistic.

La cerere puteti opta si pentru o sedinta foto Tresh The Dress sau Love The Dress. Diferenta dintre cele doua denumiri consta in simplul fapt ca in cazul unui Tresh the Dress rochia va apartine si se poate deteriora.

Toate fotografiile de nunta realizate vor fi retusate si editate atat pentru print cat si pentru a putea fi expuse pe facebook.

Amintirile acestei zile speciale vor fi pretuite toata viata, iar albumul foto al nuntii trebuie sa fie la fel de frumos si deosebit. De aceea va oferim posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de albume foto digitale (fotocarte) de cea mai buna calitate.

Fotografii botez


Comunitate

Înscrie-te in comunitatea EasyWedding.ro pentru a primi cele mai bune oferte de la partenerii noştrii.

Parteneri

Înscrie afacerea ta în comunitatea EasyWedding.ro!!!

Înscrie-te