servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Cum să fii o mireasă fericită! by Miruna Calbor

Salut.

Eu sunt Miruna şi mă ocup de relaxarea şi fericirea viitoarelor mirese.

Deşi încă nu am trecut prin febra pregătirilor de nuntă, am fost invitată să scriu aici deoarece reglarea emoţională este domeniul meu de activitate.

Vreau să mă prezint puţin: numele meu întreg este Miruna Calbor. Sunt studentă la Facultatea de Psihologie UBB - Cluj-Napoca. Am "intrat" în era lecţiilor de viaţă încă de mică, lecţii ce au culminat în "asprime" în timpul liceului.

Acum un an am descoperit anumite tehnici de eliberare emoţională cu care am reuşit să îmi aduc viaţă interioară la un nivel de plutire. Ba mai mult, am ajuns să fiu foarte fericită, cu toate că nimic din mediul meu nu s-a schimbat, decât dacă le-am schimbat eu.

Sper că nu te-am băgat prea mult în ceaţă. Dacă vrei să afli mai mult despre mine şi minunile pe care le trăiesc oamenii care lucrează cu mine, îţi las aici pagină "Despre mine" a site-ului meu: http://oviatanoua.ro

Şi acum, să trecem la treaba.  

Un prim lucru pe care vreau să îl sesizezi… cât de frumoasă te simţi tu acum?

Eu, personal, cred că acesta este un aspect demn de luat în seama pentru că, conform studiilor, mai mult de 50% din oameni ne percep aşa cum ne percepem noi, pe noi înşine.

Iubitul tău te poate vedea mai frumoasă decât te crezi tu, însă esenţial este ce crezi TU despre tine, pentru că el se modelează după tine şi după ceea ce crezi tu despre tine. Dacă ai ajuns în acest punct, în care ai fost cerută în căsătorie de acest bărbat, înseamnă că te iubeşte şi e păcat să işti "lucruri păcătoase" prin faptul că tu nu te consideri atât de frumoasă pe cât te consideră el. E păcat să îţi intoxici relaţia ajunsă în acest punct de glorie, cu nişte concepte personale mai puţin strălucite.

Draga mea, ceea ce vreau eu să spun este: ai grijă de tine pentru că în primul rând eşti femeie, iar în al doilea rând eşti logodnica.

În România încă se vehiculează concepţia conform căreia femeia trebuie să facă cât mai pe plac bărbatului, mai ales dacă aceasta îşi doreşte o familie.

Destul de greşit din punctul meu de vedere, pentru că el s-a îndrăgostit aşa cum erai tu atunci când te-a văzut, atunci când a decis să se întâlnească cu tine şi a două oară, atunci când te-a căutat şi după prima partida de sex. Atunci nu-i spălai vase… nu? Fii atentă dacă mai eşti acea femeie splendidă şi minunată.

Nu-ţi fie teamă, nu pierzi nimic dacă îţi întorci privirea înăuntrul tău. Cu atât mai mult el se va aprinde după ţine.

O dată ce faci acest lucru îi este imposibil să nu se "reîndrăgostească" de tine.

Îmi pare atât de rău pentru femeile care îşi strică propria căsnicie prin faptul că uită că sunt femei, că sunt frumoase şi minunate aşa cum sunt ele.

Ştiu că e puţin abruptă trecerea, şi încă de la primul articol pe această tema, însă vreau să fiu sinceră cu tine şi să faci alegerile cele mai bune pentru tine.

Vreau să te întreb: tu de ce te căsătoreşti cu acest bărbat?

   Nu există răspunsuri corecte sau greşite. Există doar două sensuri de circulaţie în cadrul căsniciilor. Două direcţii mari şi late:

   Îl iubeşti. Poţi trăi şi fără el pentru că tu eşti fericită, însă simţi că îl iubeşti şi simţi că şi el te iubeşte, şi va doriţi amadoi acelaşi lucru.

  Te căsătoreşti din alt motiv. Mă sună femei din Germania şi Franţa care îmi spun de căsniciile lor. S-au căsătorit pentru că au ajuns la 30+ şi natură la cerea o familie. Nimic mai tragic pentru ele în acest moment, când mă sună pline de disperare. În fine, şi mai este un caz generic, care însă nu rezistă prea mult ca şi căsnicie: dependenţă emoţională. De obicei, acest tipar este caracterizat prin ,,marea iubire adolescentină” care este prelungită până la căsnicie. Uneori poate să reziste mulţi ani, alteori nu. Însă îţi garantez că nu îţi doreşti să fii în locul acestor femei persecutate emoţional şi psihic, dacă nu chiar şi fizic în unele cazuri.

Bineînţeles, sunt şi excepţii. Ceea ce am prezentat eu sunt doar două tipologii care încadrează mai multe tipuri de relaţii în cadrul relaţiilor.

Ceea ce este însă important aici, este răspunsul tău la întrebarea: "tu de ce te căsătoreşti cu acest bărbat?".

Vreau să-mi laşi un răspuns la această întrebare, chiar dacă este el anonim, deoarece aşa putem sta de vorba.

Sper că ţi-a prins bine acest articol. Să nu uiţi să te simţi frumoasă şi aştept acum răspunsul tău.

Cu dragoste,

Miruna Calbor


Comunitate

Înscrie-te in comunitatea EasyWedding.ro pentru a primi cele mai bune oferte de la partenerii noştrii.

Parteneri

Înscrie afacerea ta în comunitatea EasyWedding.ro!!!

Înscrie-te