servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Cum merg pregătirile de nuntă? by Miruna Calbor

Salut! Miruna sunt.  Cum merg pregătirile de nuntă?

 

                                   

Stres? Tensiune? Se mai acumulează şi lucruri neplăcute? Uite ce propun: hai să facem un exerciţiu de relaxare ca să te simţi din nou întreagă şi să renaşti în forţe noi, gata de a rezolva urgenţele.

Am împărtăşit şi cu comunitatea mea de pe "oviațănouă" această tehnică pe care am aplicat-o împreună cu o prietenă şi ne-am simţit minunat de relaxate şi împăcate mai apoi.

Indifent dacă stresul sau tensiunea acumulată se datorează sau nu pregătirilor de nuntă, îţi propun să facem împreună acest exerciţiu chiar acum, pentru că nu există niciun moment mai potrivit pentru a face asta.  Aşadar, draga mea, înainte să-ţi cauţi o piesă relaxantă, îţi ofer eu una, care mie îmi place pentru că e liniştitoare şi dinamică în acelşi timp, nu te adoarme, ci te revigorează. Îmi place să spun că te cufundă mai mult în propria persoană.  O mantra este de obicei o înşiruire de sunete care te pun în rezonanţă cu diverse aspecte din Univers.

În cazul acesta, mantra este una a liniştii, iar mie îmi place foarte mult pentru că este dinamică şi simţi că nu te plictiseşte.  Am dat întâmplător de ea, când navigam pe Youtube pe la videoclipurile Tinei Turner (o admir şi o iubesc deopotrivă pe această femie, încă vie prin muncă ce a lăsat-o în urmă ei). E o şansă unică să o vezi pe Tina Turner într-un alt cadru... mai sacru, mai dinamic şi liniştitor în aceeaşi măsură.

Îţi recomand să intri pe acest link de Youtube, care te va duce exact spre mantra de care vorbesc.

http://www.youtube.com/watch?v=6XP-f7wPM0A

După cum poate ştii şi tu, toate gândurile şi emoţiile noastre însumate de peste zi îşi au somatizarea în corp, ceea ce înseamnă că toate blocajele şi emoţiile negative se adună în corp. Dacă acest tipar mental sau emoţional negativ este menţinut o perioada suficientă de timp, apar afecţiunile şi bolile. 

Aşa se face că este esenţial să ne evaluăm zilnic starea de bine, că să ne bucurăm de longevitate şi nu de "necazuri prin spitale".

Sau, tu ce-ţi doreşti? 

Să munceşti fără întrerupere şi mai apoi să îţi iei o vacanţă prelungită într-un loc cel mai puţin dorit?

Sau să fii o soţie prea obosită de a se mai bucura din plin de viaţă alături de proaspătul soţ? Poţi negocia cu corpul tău să te susţină uneori, însă şi răbdarea lui are o limita.Pentru că lucrurile să nu explodeze în rău când ne e lumea mai dragă, vin cu un exerciţiu de relaxare pe care l-am făcut acest exerciţiu chiar şi aseară. Uite îţi spun exact ce să faci: poţi să faci exerciţiul atât singură, cât şi cu partenerul tău.  Acesta este link-ul spre muzică:  http://www.youtube.com/watch?v=6XP-f7wPM0A. Acum, aşază-te într-o poziţie comodă şi relaxantă pentru tine.

·         dată ce ai făcut asta, cere-i piciorului stâng se relaxeze. 

·         Facem asta pentru a relaxa întregul corp şi a-l elibera de tensiuni, în aşa fel încât să te poţi elibera şi la nivel mental de toate tensiunile şi să te simţi relaxat/ă.

·         Cere-i, aşadar, piciorului stâng să se relaxeze. 

·         Inspiră adânc, şi lasă că aerul să oxigeneze piciorul tău stâng. 

·         Inspiră o lumina strălucitoare aurie, care îţi pătrunde în corp, care te  detensionează şi te detoxifică... care îţi relaxează piciorul stâng. 

... simte-l moale, relaxat şi imaginează-ţi că o mâna caldă şi moale îţi masează gamba piciorului, de la degete şi până la genunchi, de la genuchi până la sold...
Acum, fă acelaşi lucru şi cu piciorul drept. 

·        Simte-l moale, relaxat şi transmite-i iubirea şi recunoştinţa ta că te poartă prin viaţă acolo unde tu doreşti. 

·        Respiră acea lumina strălucitoare aurie, care îţi oxigenează piciorul drept şi îl eliberează de toate tensiunile şi blocajele. 

·        Simţi că blocajele din acest picior sunt eliberate prin exprirație, iar tu te simţi din nou liberă în această parte a corpului tău.

Acum, îţi simţi mâna stânga cum se relaxează şi îi spui să se relaxeze şi mai mult pentru că e sigur pentru ea şi pentru tine.  De obicei, furia este adunată în degete, aşa că umple-ţi degetele de recunoştinţa ta şi lasă toată furia să se desprindă de ele...  inspiri în continuare acea lumina strălucitoare şi laşi toată furia să fie eliberată din trupul tău.  Îţi simţi mâna stânga moale şi o simţi masată uşor de acea mâna caldă... mâna ta se simte bine...

Acum, îţi saluţi mâna dreapta şi îi mulţumeşti că te susţine în fiecare zi şi în orice activitate.

Este vital să îi mulţumim trupului pentru susţinere pentru că în aşa fel se  secretă noi substanţe chimice, care ne ajută să ne simţim mai bine, care ne revigorează şi care ne dau putere să facem faţă lucrurilor de zi cu zi.

Îi ceri mâinii tale drepte să se relaxeze şi să se simtă bine în timp ce e masată de acea mâna moale şi caldă.

Tu inspiri în continuare acea lumina strălucitoare. 

Dacă ai probleme în a-ţi relaxa mâna dreapta, imaginează-ţi corpul învăluit într-o  lumina albastră smarald şi lasă această lumina să te pătrundă acolo unde este nevoie de ea, pentru că în acest fel arhanghelul Rafael e lângă ţine şi te ajută să-ţi vindeci din blocajele şi afecţiunile trupului. 

Acum, mulţumeşte din nou mâinii drepte pentru "colaborare".

Te conectezi la abdomenul tău şi te concentrezi pe el. În abdomen există o reţea nervoasă mai complexă decât cea a creierului şi care resimte orice schimbare care se produce în tine.

Este esenţial să te conectezi la acest nivel al tău şi să aduci lumina şi Ordine Divină în această parte pentru a aduce armonie în viaţa ta. 

 Acum, inspră adânc lumina strălucitoare aurie şi las-o să-ţi pătrundă în abdomen, ea va curăţa această zona şi va aduce armonie acolo unde este necesar. 

Simte căldură şi o stare de bine în abdomenul tău. 

Acum inspiră încă o dată această lumina strălucitoare aurie şi simte-te relaxat/ă...

Apasă pe butonul de reply al mailului şi scrie-mi cum te simţi.

 

Aștept să raspund la e-mailul tău, 

Miruna

 


Comunitate

Înscrie-te in comunitatea EasyWedding.ro pentru a primi cele mai bune oferte de la partenerii noştrii.

Parteneri

Înscrie afacerea ta în comunitatea EasyWedding.ro!!!

Înscrie-te