servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Flori pentru nunta de cleștar! by Easy Wedding

Flori pentru nunta de clestar!

  Nu există nicio restricție sau posibilități limitate pentru a avea o nuntă minunată care să reflecte sezonul de iarnă. Florile albe, verzi și roșii predomină în aranjamentele florale pentru nunta de iarnă. De aceea, în rândurile următoare vă vom prezenta câteva din preferințele noastre în ceea ce privește alegerea florilor pentru nunțile de iarnă!

Romanticul alb de iarnă

  Nunțile albe predomină întotdeauna în timpul iernii, însă o paletă de culori complet albă nu trebuie sa însemne neapărat un aranjament modern sau sofisticat. Miresele elegante pot alege pentru un efect de "antic" alb, flori în nuanțe de crem, ivory și chiar nuanțe palide. În ceea ce priveste florile puteți alege o combinație clasică și mereu plăcută din flori precum: amaryllis albi, crini, orhidee, lalele și anemone. Această combinație poate crea un efect cromatic deosebit care nu va arata deloc monoton, ci elegant și extrem de  romantic.

Nuanțe bogate de roșu

  Nuanțele de roșu decadente au devenit cele mai populare aranjamente florale pentru nunțile din perioada decembrie-februarie. Cele mai recomandate flori de iarnă în această nuanță sunt următoarele: trandafiri, anemone, amaryllis, crini Gloriosa, orhidee cymbidium. Designerii florali, specialiști în acest domeniu folosesc așa-numitele aranjamente "monoflorale", în care un singur fel de flori sunt foarte bine strânse într-un mănunchi, acestea afișând o notă sculpturală absolut deosebită . O altă idee este aceea de a de a merge pe o varietate de flori colorate, o paletă largă de nuanțe, inclusiv rubin, portocaliu, roșu închis și deschis, acestea combinându-se pentru un efect vizual bogat, interesant.

Accente subtile

  Designerii florari pot adăuga dimensiune și note de originalitate la aranjamentele florale prin combinarea unor varietăți de flori precum Stachys byzantina si frunze argintii de Dusty Miller. Vei obține un efect rece absolut superb care reflectă sezonul . Puteți face același lucru cu buchet dumneavoastră. Pentru biserică, alegeți un singur fel de flori (anemone, lalele, trandafiri), și păstrați-l interesant prin încorporarea acestor mici izbucniri de culoare și textură!

Mai mult decât flori… originalitate!

Pe lângă multitudinea de flori ce pot fi decorul unei nunți perfecte de iarnă poți adăuga câteva câteva elemente nonflorale, cum ar fi fructele de Symphoricarpos, Viburnum, Hypericum, Unele mirese își doresc chiar adăugarea de pene care conferă o notă dramatică buchetelor și aranjamentelor. Un alt mod de a folosi aceste elemente sunt cocardele pentru băieți: utilizați o singură pană albă și un grup fructe de Symphoricarpos, un fruct eucalipt împreună cu o frunză verde-argintie Dusty Miller.

Alegeți să fiți creative și veți avea o nuntă de vis!

 


Comunitate

Înscrie-te in comunitatea EasyWedding.ro pentru a primi cele mai bune oferte de la partenerii noştrii.

Parteneri

Înscrie afacerea ta în comunitatea EasyWedding.ro!!!

Înscrie-te