servcii organizare nunta. Invitaii, foto, video, sala, restaurant nunta

Alegerea rochiei de mireasă: când să începi? by Salon Trésor, Cluj-Napoca

Alegerea rochiei de mireasă mult visată reprezintă un moment important în viața fiecărei femei. De multe ori când începem căutarea pentru rochia perfectă ajungem în impas. Asta pentru că ne este imposibil să răspundem multitudinii de întrebări care ne vin în minte în acel moment. Una dintre ele, la care ne propunem să răspundem azi, este “De când să încep să îmi caut rochia de mireasă?”.

 Rochia de mireasă nu se poate compara cu nicio altă rochie pe care ai purtat-o până acum. Ea trebuie sa fie deosebită, specială și, mai presus de orice, perfectă pentru tine. Dintre toate pregătirile, decorurile și simbolistica pe care le vei încorpora în ceremonia nunții, rochia de mireasă va reprezenta cel mai bine acel moment unic din viața ta. E important să te facă să arăți și să te simți frumoasă și iubită.

Pentru alegerea rochiei de mireasă este important să te interesezi de tendințele anului, de stilul de rochie care ți se potrivește, de model și material. Rochița trebuie să fie impecabilă, să-ți vină ca turnată, per ansamblu, perfectă pentru evenimentul cel mai important din viața ta.

De aceea e necesar, ca și viitoare mireasă, să te gândești din timp la ce ți-ai dori pentru ziua nunții: o rochie stil prințesă, o rochie ușoară, curgătoare, un model simplu sau unul atent decorat. Noi îți sugerăm ca, odată ce ai acea idee clar definită în minte, să pornești în căutarea rochiei de mireasă, iar asta să se întâmple cu cel puțin un an înainte de data nunții.

Gândește-te la ce îți dorești și începe căutările imediat după ce ați stabilit ziua nunții. Încet, vei culege răspunsuri pentru toate întrebările tale, iar alegerea ta de rochie de mireasă va fi una simplă.

Noi îți urăm să ai parte de o căutare cât mai scurtă și te așteptăm oricând cu drag la noi în salon pentru un sfat și o mână de ajutor de la profesioniștii noștri.


Comunitate

Înscrie-te in comunitatea EasyWedding.ro pentru a primi cele mai bune oferte de la partenerii noştrii.

Parteneri

Înscrie afacerea ta în comunitatea EasyWedding.ro!!!

Înscrie-te